Skogen alpakka - Skogens Nathalie

Skogens Nathalie er ei kritthvit hoppe etter vår egen Skogens Olga og Cambridge Blockbuster. Olga er vår første hoppe og er ei veldig søt jente med et fantastisk gemytt, som hun har videreført til Nathalie. Nathalie har spennende genetikk etter blant annet Jolimont Warrior og EP Cambridge Peruvian Spartacus.

Vi gleder oss til å se Nathalie vokse opp og bli en flott hoppe, hun viser gode tegn på å kunne bli flott.

Nathalie ble stilt på alpakkautstillingen i Flå, 2017, og mottok en fin 5. premie i klassen hvit junior hoppe, hvor konkurransen alltid er svært høy.

Skogen alpakka - Ambersun Signe

Signe er en hvit hoppe med gode linjer. Hun er etter Ambersun Willy the Legend, som har genmateriale fra Jolimont Warrior, Jolimont Conquistador og PPPeruvian Auzengate.

Skogen alpakka - Enghaugen Hege

Hege er ei brun hoppe som overrasker stadig. Hun kom til oss som ganske ung og har utviklet seg til å bli en nysgjerrig og spenstig jente. Hege har blodslinjer fra Peruvian Auzengates, som var en meget godt kjent hingst i mange år. Hege har en brun, tett og fin fiber med god lengde.

Skogen alpakka - Ambersun Miss Daisy

Miss Daisy er en hvit, veldig flott hoppe! Hun er importert fra Ambersun Alpacas, i Australia, og er datter til selveste Jolimont Warrior som igjen er sønn av selveste Jolimont Conquistador. Conquistador og Warrior er to av de mest betydningsfulle hingstene i alpakkahistorien og vi er veldig stolte over å ha muligheten til å avle direkte på dette genmateriale gjennom Miss Daisy, særlig i kombinasjon med vår egen Cambridge Blockbuster som også representerer genetikk i verdensklasse.

Flere artikler …

Alpakkaforeningen

Vi er medlem av Den Norske Alpakkaforening!
www.alpakkaforeningen.no

dnalitenlogo

Kontakt oss

Back to top