Blockbuster ble kåret til beste avlshingst på årets alpakkautstilling!

Kåringen betyr svært mye for oss fordi konkurransen var ekstrem hard, det var mange andre svært gode avlshingster han konkurrerte mot. Kåringen foregikk ved at alle hingster som hadde tre eller flere avkom representert på utstillingen kunne delta. Eiere av hingstene plukket ut tre avkom som på best måte representerte avlsmaterialet til hingsten. Blockbuster hadde så mye som 15 avkom representert på utstillingen, så det var ganske vanskelig å velge ut de tre som skulle representere han. Av de tre vi plukket ut, var blant annet Alpakka Norges Gando, som ble dagens Surpreme Champion Hingst - enda en hyllest til Blockbusters kvaliteter.

Det er verdt å nevne at dommerens valg av Surpreme Ch. Hingst, Alpakka Norges Gando, var tildels overraskende. Gando er en junior hvit hingst og konkurrerte mot flere veletablerte og gode hingster. Desto bedre smakte seieren både for Gandos eiere, Alpakka Norge, og for vår del som eiere av Blockbuster.

Bildene under viser de tre BB-avkommene som representerte han i avlshingstklassen, samt bilde av dagens Surpreme Ch. Hingst, Alpakka Norges Gando - et avkom etter Blockbuster.

Blockbuster er tilgjengelig for oppdrag. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!

Alpakkautstilling 2016 - Skogen alpakka

Alpakkautstilling 2016 - Surpreme ch. male - Blockbuster avkom

Alpakkaforeningen

Vi er medlem av Den Norske Alpakkaforening!
www.alpakkaforeningen.no

dnalitenlogo

Kontakt oss

Back to top